HTML

B terv

Mi jut eszedbe a szingli szóról? A Szex and the City... -Gondoltam. És mi van valójában a fogalom mögött? 2010-ben. Magyarországon. Budapesten. Hogy él egy 30-as egyedülálló nő? Hogy küzd meg a mindennapjaival? Hogyan töltse az idejét, ha a barátai mind párkapcsolatban élnek? Hol tud ismerkedni? Mihez kezd az ösztöneivel és a családja, környezete elvárásaival? És mi van akkor, ha valójában még élvezi is a helyzetet, amiben él? Vajon a vágyott gyerek örökre álom marad? Működhet ma Magyarországon a "B terv" egy pártalan nőnél? 30 múltam. Egyedül vagyok. Nem feltétlenül ezt szerettem volna, de így alakult. Van munkám, egzisztenciám, barátaim, családom. Nincs társam. Gyereket viszont mindennél jobban szeretnék. Három évet adtam magamnak. Ha addig nem találom meg a társamat, jöhet a "B terv" (örökbefogadás, vagy mesterséges beültetés). És hogy addig mi lesz? Egyáltalán miként alakul a sorsom? Na erről szól ez a napló.

Friss topikok

  • (O_O) (törölt): Szia! Próbáltam mailt írni arra a címre amit fent megjelöltél, de visszadobta. Engem érdekelne a b... (2013.02.06. 17:38) Jog

Linkblog

Archívum

Kedves ....!

 

Ha olvasni szeretnéd a blogomat, akkor az alábbi e-mail címen jelezheted, és megbeszéljük.

(alfonzina@indamail.hu)

Kedves Kytia és Igazság Atyja!

Írjatok nekem a fenti címre (e-mail megadásával) és adok Nektek olvasási jogot. Sajnos elkezdték olyanok is olvasni a blogot, akikre nem tartozik, ezért folyamodtam a levédéshez.

 

Köszi,

A.

 

4 komment